Translate

Τρίτη, 24 Απριλίου 2018

Σάλτσα από αποξηραμένη πιπεριά



Στην προηγούμενη συνταγή το ζουμί απο τα μακαρόνια το αποθηκευσαμε για επόμενη χρήση. Την επόμενη μέρα που τα μακαρόνια θα έχουν κρυώσει και δεν θα τρώγονται τόσο ευχάριστα όσο τα φρέσκα ακολουθούμε την παρακάτω συνταγή ώστε το φαγητό μας να γίνει καλύτερο και από φρέσκο.

Υλικά:
ζουμί stock από αποξηραμένη πιπεριά
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
150g "Σπιτική" σάλτσα ντομάτας
ελαιόλαδο
μπαχαρικά

Παρασκευή

  • Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τα αφήνουμε μέχρι το κρεμμύδι να αποκτήσει χρυσαφί χρώμα. 
  • Στη συνέχεια ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά, τα ανακατεύουμε καλά και τα αφήνουμε να βράσουν.
  • Μόλις το μίγμα βράσει, προσθέτουμε τα μακαρόνια και ανακατεύουμε.
  • Μετά από λίγα λεπτά κλείνουμε το μάτι, αφήνουμε να δέσουν όλα τα υλικά, και απολαμβάνουμε το φαγητό μας.

* Οι αναλογίες είναι ενδεικτικές. Ο καθένας μπορεί να προσθέσει την δικιά του πινελιά στο φαγητό.


Bon Appétit!

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στο email : idiotropa@gmail.com 
site: http://www.idiotropa.gr/
instagram: idiotropa.gr
f/b: https://www.facebook.com/Idiotropa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου