Translate

Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015

Σφολιατάκια με πατέ λιαστής τομάτας και φέτα

Υλικά
  • Ένα βάζο πατέ λιαστής τομάτας"Ιδιότροπα" 
  • 200 gr τυρί φέτα
  • 200 gr κασέρι 
  • Ατομικά σφολιατάκια (η συσκευασία συνήθως έχει 20 τεμάχια)

    Εκτέλεση

    1. Αφήνουμε τα σφολιατάκια να ξεπαγώσουν και τα βάζουμε σε ένα ταψί με εσοχές.



    2. Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το πατέ με τη φέτα και τα ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.  Στη συνέχεια τοποθετούμε σε κάθε εσοχή 3-4 κουταλιές του γλυκού από το μίγμα.



    3. Τέλος, επειδή υπάρχει πιθανότητα, κατά το ψήσιμο το μίγμα να καεί έτσι στην επιφάνεια βάζουμε κασέρι (τριμμένο ή σε κομματάκια) ώστε να την προστατεύσουμε.



    4. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150οC μέχρι να πάρουν ένα ελαφρύ χρώμα.

      Bon Appétit!


    *Η ποσότητα των υλικών είναι για περίπου 2 ταψιά*
    *Η ίδια συνταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τα πατέ αποξηραμένων λαχανικών και αποξηραμένης πιπεριάς*




    Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στο email : idiotropa@gmail.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου